Doğanay’dan Akşener’e tepki

AK Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili söylediği sözlerden dolayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki gösterdi. 

18 Mayıs 2021 15:55
Doğanay’dan Akşener’e tepki

banner63

BOLU - AK Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili söylediği sözlerden dolayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki gösterdi.

”İLK TEPKİ NETANYAHU’DAN ÖNCE MERAL AKŞENER’DEN GELDİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’e yönelik sözleriyle ilgili konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sosyal medya hesabından yaptığı açıklama iletepki gösteren Nurettin Doğanay; “Dün Kabine toplantısı sonrası katil İsrail'e haddini bildiren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ilk tepki Netanyahu'dan önce Meral Akşener'den geldi..! Avukatlığını yaptığı ülkelerin siyasi bir figüran olarak Türkiye'de siyaset yaptırılan Meral Akşener, Cumhurbaşkanımızı eli kanlı Netanyahu'ya benzeterek rezilliklerine, rezillik katmıştır. Maalesef görüyoruz ki İP’in bir ucu Telaviv diğer ucu .....!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1