Adı köyünde yaşatılacak

Geçtiğimiz aylarda Almanya’da vefat eden ilk nesil gurbetçilerden Merhum Şerafettin Tunç’un adı doğum yeri Hacetler Köyü’nde yaşatılacak. 

13 Mayıs 2021 15:22
Adı köyünde yaşatılacak

banner63

DÖRTDİVAN - Geçtiğimiz aylarda Almanya’da vefat eden ilk nesil gurbetçilerden Merhum Şerafettin Tunç’un adı doğum yeri Hacetler Köyü’nde yaşatılacak.

Uzun yılllar Almanya’da çalışan ve orada vefat eden Merhum Şerafettin Tunç’un adı doğduğu köy Hacetler’de yapımı devam eden sosyal hizmet binasında yaşatılacak. Merhum Şerafettin Tunç’un oğulları ve hayırsever işinsanları Nuri Tunç ve Abdullah Tunç kardeşler, hem babalarının adını yaşatmak ve hem de köylerine vefa olarak sosyal hizmet binası yaptırıyorlar.

Dörtdivan’a bağlı bir köy iken şimdilerde mahalle olan Hacetler’in en önemli eksiklerinden biri olan sosyal hizmet binası Nuri ve Abdullah Tunç kardeşler tarafından yaptırılıyor. Minimum maliyetinin 250 Bin Türk Lirası olduğu tahmin edilen sosyal hizmet binasının geçtiğimiz gün Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe tarafından temeli atılmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1