Bir temel de Hacetler Mahallesi’ne attı

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Hacetler Mahallesi’nde Sosyal Hizmet binasının temelini attı. 

10 Mayıs 2021 23:44
Bir temel de Hacetler Mahallesi’ne attı

banner63

DÖRTDİVAN - Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Hacetler Mahallesi’nde Sosyal Hizmet binasının temelini attı.

Geçtiğimiz günlerde Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi soyunma odaları ve sosyal tesisinin temelini atan Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, temel atma programlarını hızlandırdı. Başkan Hamza Efe, Hacetler Mahallesi sakinlerinden Merhum Şerafettin Tunç’un oğulları Nuri ve Abdullah Tunç tarafından tüm maliyeti üstlenilen Sosyal Hizmet Binası’nın temelini attı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Efe, “Dörtdivanımız’da temel atmaya devam ediyoruz. Hayırsever iş insanlarımız Nuri ve Abdullah Tunç kardeşlerin tüm maliyetlerini üstlenmesi ile yapımına başladığımız Hacetler Mahallemizin sosyal hizmet binasının bugün temelini attık. Mahallemize hayırlı olsun. Nuri ve Abdullah Tunç’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Allah kendilerinden razı olsun.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1