Clubhouse android sürümü yayınlandı!

2021 Mayıs ayının başlarında devam eden test sürecinin tamamlanmasının ardından Clubhouse Android sürümü resmi olarak ABD’de yayınlandı. Bir yılı aşan sürenin ardından Android ekosistemi için de kullanılabilir olan Clubhouse’un haberini veren şirket ayrıca bazı açıklamalarda da bulundu. 

10 Mayıs 2021 14:35
Clubhouse android sürümü yayınlandı!

banner63

Haber: Yusuf Belek

Şirket, yayınladığı bir blog gönderisinde, “Önümüzdeki birkaç hafta için planımız, topluluktan geri bildirim toplamak, gördüğümüz sorunları düzeltmek ve ödemeler ve kulüp oluşturma gibi son birkaç özelliği daha geniş bir şekilde sunmadan önce eklemek için çalışmak” dedi.

Pek çok Android kullanıcısının uzun süredir beklediği Clubhouse Android sürümü şu an için ABD’de kullanılsa da, açıklamalarda İngilizce konuşulan pazarlara ve dünyanın geri kalanına da önümüzdeki haftalarda geleceği belirtildi. Henüz ABD dışındaki kullanıcılar tarafından erişilemeyen uygulama için Google Play’e girdiğinizde Clubhouse için ön kayıt yaptırma seçeneği bulunuyor. Android kullanıcıları şu an için “Ön Kayıt” yaptırıp ülkemizde kullanılabilir olduğunda uygulamayı beklemeye gerek kalmadan erişebilirler ve bu kayıt sistemi de IOS işletim sisteminde olduğu gibi davet ile oluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1