Adana Demirspor ve Giresunspor Süper Lig’de!

Adana Demirspor 26 yıl, Giresunspor 44 yıl sonra yeniden Süper Lig'de! 

09 Mayıs 2021 06:43
Adana Demirspor ve Giresunspor Süper Lig’de!

banner63

TFF 1. Lig 34. haftası büyük bir heyecan sahne olurken, son haftada aynı puana sahip üç takımın maçının ardından Süper Lig’e yükselen takımlar Adana Demirspor ve Giresunspor oldu.

Menemenspor deplasmanından 4-1’lik galibiyetle ayrılan Adana Demirspor, TFF 1. Lig’i zirvede bitirerek 26 yıl sonra yeniden Süper Lig’de mücadele etme şansını elde etti. Tuzlaspor’u 2-1 mağlup eden ve sezonu ikinci sırada tamamlayan Giresunspor ise, 44 yılın ardından yeniden en üst ligde yarışma şansını yakaladı.

Öte yandan Adanaspor’u 2-0 yenen Samsunspor, ilk iki sıradaki Giresunspor ve Adana Demirspor’la aynı puana sahip olmasına rağmen averajla üçüncü sırada kaldı ve Play-Off’a katılma hakkını kazandı. Süper Lig’e yükselmek için Play-Off’ta mücadele edecek olan Samsunspor, yarı finalde Altınordu ile karşılaşacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1