Hırsızlık zanlıları suçüstü yakalandılar

Dörtdivan Orman İşletme Şefliği’ne bağlı Karabey Orman İşletme binalarına hırsızlık amaçlı giren zanlılar suçüstü yakalandılar 

09 Mayıs 2021 15:05
Hırsızlık zanlıları suçüstü yakalandılar

banner63

DÖRTDİVAN - Dörtdivan Orman İşletme Şefliği’ne bağlı Karabey Orman İşletme binalarına hırsızlık amaçlı giren zanlılar suçüstü yakalandılar.

Edinilen bilgiye göre Dörtdivan - Kartalkaya istikametinde bulunan Karabey mevkiinde Dörtdivan Orman İşletme Şefliği’ne ait binalara hırsızlık amacıyla giren zanlılar, binalardaki kapı, pencere ve bazı metal eşyaları söktükten sonra kamyonete yüklerken suçüstü yakalandılar. 

Bölgeye tesadüf giden vatandaşlar, hırsızlık yapıldığını görünce durumu Orman İşletme Şefliği’ne bildirdiler ve zanlılardan birini yakaladılar. Diğer iki zanlı çaldıkları eşyaları ve kamyoneti bırakarak kaçtılar. Orman İşletme Şefliği’nin yaptığı ihbar üzerine bölgeye giden Jandarma ekibi yakalanan zanlıyı gözaltına alırken kaçan iki zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1