Başkan Efe’den İsrail’e kınama

İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırısına toplumun her kesiminden tepkiler gelirken Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe de bir açıklama yayınlayarak İsrail’i kınadı. 

08 Mayıs 2021 01:54
Başkan Efe’den İsrail’e kınama

banner63

DÖRTDİVAN - İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırısına toplumun her kesiminden tepkiler gelirken Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe de bir açıklama yayınlayarak İsrail’i kınadı.

Başkan Hamza Efe yaptığı açıklamada, “İsrail polisinin ilk kıblemiz Mescidi Aksa'ya yaptığı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Kudüs’e sahip çık, sessiz kalma! Kudüs Harem-i Şerif’tir.
Kudüs Miraç’tır. Kudüs bir asır önce bırakmak zorunda kaldığımız toprağımızdır. Kudüs tarihimizdir. Kudüs kaderine terk edilemeyecek kutsalımızdır. “ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1