Eskişehirspor, Beypiliç Boluspor maç hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto 1. Lig’in 34. son haftasında ekibimiz Beypiliç Boluspor sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek. Yarın saat 16.00’da başlayacak mücadele Trt Spor ve Bein Sports Max 1’den naklen yayınlanacak. 

06 Mayıs 2021 13:28
Eskişehirspor, Beypiliç Boluspor maç hazırlıklarını tamamladı

banner63

Bolu Atatürk Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada hakem Raşit Yorgancılar düdük çalacak. Raşit Yorgancılar’ın yardımcılıklarını Deniz Turgut ve Muhammet Yumak yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Batuhan Kolak olacak.

Sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek olan kırmızı beyazlı takımımız, ligde oynadığı 33 karşılaşmada topladığı 39 puanla 12. sırada bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda ligde kalmayı garantileyen kırmızı beyazlı ekibimiz, ligin son haftasında Eskişehirspor ile formalite maçına çıkacak.

Eskişehirspor ise 8 puanla ligin son sırasında yer alıyor. Önceki haftalarda ligden düşmesi kesinleşen Eskişehirspor bu sezon TFF 1. Ligdeki son maçına çıkıyor. Ligin ilk yarısında Eskişehir’de oynanan müsabakayı Boluspor Fethi Özer ve Hamza Gür’ün golleriyle 2-0 kazanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1