Efe Gıda’dan vefa destek kampanyası

Dörtdivan’ın en eski ve köklü marketlerinden Efe Gıda, pandemi tam kapanma döneminde Dörtdivan’a gelemeyen ancak aklı Dörtdivan’daki sevdiklerinde kalan gurbetçiler için vefa destek kampanyası başlattı. 

06 Mayıs 2021 23:54
Efe Gıda’dan vefa destek kampanyası

banner63

DÖRTDİVAN - Dörtdivan’ın en eski ve köklü marketlerinden Efe Gıda, pandemi tam kapanma döneminde Dörtdivan’a gelemeyen ancak aklı Dörtdivan’daki sevdiklerinde kalan gurbetçiler için vefa destek kampanyası başlattı.

Vefa destek kampanyası süresince gurbetçi vatandaşlar, Dörtdivan’daki sevdikleri için Efe Gıda’ya sipariş verecekler. 150 Türk Lirası ve üzerindeki siparişler Efe Gıda tarafından ücretsiz olarak verilen adrese ulaştırılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Efe Gıda yöneticisi Murat Efe, “tam kapanma döneminde Dörtdivan’a gelemeyen ancak aklı Dörtdivan’daki sevdiklerinde kalan gurbetçilerimizle dayanışmak için vefa destek kampanyası başlattık. Evlerinden çıkamayan vatandaşlarımızın alışverişlerini bizzat adreslerine biz teslim ediyoruz. Gurbetçilerimiz bizi telefonla arayarak Dörtdivan’daki sevdikleri için alışveriş yapabilecekler. Biz de onların siparişlerini verdikleri adrese teslim edeceğiz.” dedi.

Murat Efe kampanya hakkında bilgi almak ya da sipariş vermek isteyenlerin 0 374 331 40 03 ve 0 541 440 68 13 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1