Ekipler göz açtırmıyorlar

Ramazan ayı dolayısıyla açıklanan tam kapanma döneminde kolluk kuvvetleri kuralları ihlal eden vatandaşlara cezai işlem uyguladı 

03 Mayıs 2021 05:20
Ekipler göz açtırmıyorlar

banner63

BOLU - Ramazan ayı dolayısıyla açıklanan tam kapanma döneminde kolluk kuvvetleri kuralları ihlal eden vatandaşlara cezai işlem uyguladı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ‘tam kapanma’ olarak nitelendirilen dönemde kolluk kuvvetleri işi sıkı tutuyor. İçişleri Bakanlığınca üst üste yayınlanan genelgeler kapsamında çalışmalarını sürdüren kolluk kuvvetleri ilimizin en işlek caddelerinden İzzet Baysal Caddesi’nin yanı sıra belirlenen denetim noktalarında ve sokaklarda vatandaşların kurallara uyup uymadıklarını denetliyor.

Bakanlık genelgesi kapsamında kısıtlamadan muaf olan kişilerden görev belgesi ibraz etmesini isteyen ekipler muafiyeti olmamasına rağmen kısıtlamayı ihlal eden vatandaşlara ise cezai işlem uyguluyor. Tam kapanmanın başladığı günden bu yana gerçekleştirilen denetimlerde kısıtlamayı ihlal eden ve tedbirlere uymayan 214 kişiye 145 bin 300 lira para cezası kesti. Ekipler denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceğini ve vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için kurallara harfiyen uymaları konusunda uyarıda da bulunmayı ihmal etmedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1