Mobil Hizmet Aracı yeniden mahallelere gelecek

Bolu Belediyesi tam kapanma sürecinin başlamasıyla birlikte kesintisiz belediye hizmeti sunmak için ‘Mobil Hizmet Aracı’nı devreye aldı. Su yüklemeleri ve vergi ödemelerinin yapılabileceği mobil araç 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren mahallelerde hizmet vermeye başlayacak. 

01 Mayıs 2021 19:31
Mobil Hizmet Aracı yeniden mahallelere gelecek

banner63

BOLU - Bolu Belediyesi tam kapanma sürecinin başlamasıyla birlikte kesintisiz belediye hizmeti sunmak için ‘Mobil Hizmet Aracı’nı devreye aldı. Su yüklemeleri ve vergi ödemelerinin yapılabileceği mobil araç 3 Mayıs Pazartesi gününden itibaren mahallelerde hizmet vermeye başlayacak.

Tüm Türkiye, Koronavirüs ile mücadele kapsamında 29 Nisan- 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında tam kapanmaya girerken, Bolu Belediyesi halkın belediye hizmetlerine kesintisiz ulaşabilmeleri için gerekli adımları atıyor.

Bu kapsamda Mobil Hizmet Aracı 03 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yeniden mahallelerde olacak. Yasak nedeniyle belediyeye gidemeyen vatandaşlar, mahallelerinde gelen tırda dijital su kartı yüklemelerini ve emlak vergisi ödemeleri kolaylıkla yapılabilecekler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1