Suat Güner, “Helal kazanç için mücadele veren işçilerimize minnettarız”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 

01 Mayıs 2021 20:12
Suat Güner, “Helal  kazanç için mücadele veren işçilerimize minnettarız”

banner63

BOLU - AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 

“EMEKÇİLERİMİZ SALGINDA DAHİ TER DÖKMEYE VE ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR”

İslam dini ve Türk kültürünün emek harcayıp alın teri dökülerek elde edilen helal kazancı kutsal saydığını vurgulayan AK Parti İl Başkanı Güner, “Her gün milyonlarca insan, evine ekmek götürmek ve ailesinin geçimini sağlamak adına ekmek kapısına doğru yola koyuluyor. Birbirinden farklı ve birbirinden zor çalışma ortamlarında özverili şekilde ekmek mücadelesi veren emekçilerimiz, bir yandan kendi aile ekonomilerini oluştururken bir yandan da ülke ekonomisi için üretmeye ve alın teri dökmeye devam ediyor. 7/24 gece-gündüz her koşul ve şartta helal kazanç uğruna büyük bir mücadele veren emekçi kardeşlerimize minnettarız. Bugün dahi dünya koronavirüs salgını ile kasıp kavrulurken işçilerimiz her zaman olduğu gibi yine işlerinin başında emek vermeyi, ter dökmeyi ve üretmeyi sürdürüyor” dedi. 

“1 MAYIS’IN ESKİSİ GİBİ KALABALIK MEYDANLARDA KUTLANMASINI DİLİYORUM”

Dünya coğrafyasını etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın bu yıl meydanlarda değil evlerde kutlanacağını hatırlatan Suat Güner, “İnsanlığın koronavirüs salgınından kurtulup en kısa zamanda hayatın normale dönmesini ve yine eskisi gibi İşçi Bayramı’nın kalabalık meydanlarda kutlanmasını diliyorum. AK Parti Hükümeti olarak, işçi kardeşlerimizin ekonomik ve sosyal haklarının iyileştirilmesi, çalışma koşullarının düzetilmesi için her geçen gün yeni adımlar attığımızı belirtmek istiyorum. 84 milyon insanımızın yaşam kalitesini ve refah düzeyini arttırmak adına yoğun şekilde mücadele verildiğini bilmelerini isterim. Bu düşüncelerle helal kazanç uğruna emek ve ekmek mücadelesi veren tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramlarını en kalbi duygularımla kutlarım.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1