Doğanay ilk toplantısını gerçekleştirdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla Doğu Anadolu Bölge Koprdinatörü olarak atanan Nurettin Doğanay ilk toplantısını gerçekleştirdi. 

30 Nisan 2021 02:49
Doğanay ilk toplantısını gerçekleştirdi

banner63

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla Doğu Anadolu Bölge Koprdinatörü olarak atanan Nurettin Doğanay ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Eski AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü unvanıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Online olarak gerçekleşen toplantının ardından bir açıklama yapan Nurettin Doğanay; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın oluru ve Teşkialat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in önerisiyle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü olarak nöbete başladık. Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Abdullah Ağralı başkanlığında Bölge Koordinatörleri ve İl Başkanlarımızın katılımıyla ilk toplantımızı yaptık. Allah bize güvenenlere ve milletimize karşı mahcup etmesin inşallah.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1