Bolu'da halk otobüslerinde Kovid-19 denetimi

Bolu’da trafik ekiplerince, halk otobüslerinde koronavirüs(Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde, kurallara uymayanlara idari ceza uygulandı. 

27 Nisan 2021 10:43
Bolu'da halk otobüslerinde Kovid-19 denetimi

banner63

BOLU- Bolu'da trafik ekiplerince, halk otobüslerinde koronavirüs(Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde, kurallara uymayanlara idari ceza uygulandı.

İllere göre haftalık vaka sayısı 100 bin kişide 504,13 olan Bolu'da, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetimlerini sürdürüyor. Trafik ekiplerince, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunda halk otobüslerine yönelik uygulama gerçekleştirildi. Durdurulan otobüslerde yolcu taşıma kapasitesi, maske, mesafe ve hijyen kontrolü yapıldı. Denetimlerde sürücüler ile yolcular, Kovid-19 tedbirlerine uymaları konusunda uyarıldı. Kurallara uymayanlar hakkında ise idari yaptırım uygulandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1