Başkan Özcan, otobüs turuyla Bolu halkının bayramını kutladı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, otobüsle şehir turu atarak Bolu halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. 

24 Nisan 2021 00:09
Başkan Özcan, otobüs turuyla Bolu halkının bayramını kutladı

banner63

BOLU - Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, otobüsle şehir turu atarak Bolu halkının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle ülke genelinde devam eden sokağa çıkma kısıtlaması, Bolu’da 23 Nisan coşkusunu kutlamaya engel olamadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Bolu Belediyesi tarafından 23 Nisan’ı evlerinde karşılayan Bolululara sürpriz yapılmak üzere üstü açık otobüsle şehir turu düzenlendi.

Etkinlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan, bayraklarla ve balonlarla süslenen otobüsle şehir turu atarak Bolu halkının bayramlarını kutladı.

Başkan Özcan, otobüsten çalınan şarkılar ve Belediye Bandosu’nun seslendirdiği marşlar eşliğinde Bolu’nun 43 mahallesini dolaştı. Özcan’a vatandaşlar gerek cadde ve sokaklarda, gerekse evlerinin balkon ve pencerelerinden Türk bayraklarıyla sevgi gösterilerine bulundular.  Başkan Özcan ve eşi Meral Özcan’da vatandaşlara el sallayarak karşılık verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1