Hamza Efe; ''altı ayda bir temel atan belediyecilik''

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi'nin sosyal tesislerinin temel atma töreninde ''yaprak bile kımıldamayan bir ilçede her altı ayda bir temel atan belediyeciliği bize nasip eden Rabbimize şükürler olsun.'' dedi. 

23 Nisan 2021 00:25
Hamza Efe; ''altı ayda bir temel atan belediyecilik''

banner63

DÖRTDİVAN - Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi'nin sosyal tesislerinin temel atma töreninde ''yaprak bile kımıldamayan bir ilçede her altı ayda bir temel atan belediyeciliği bize nasip eden Rabbimize şükürler olsun.'' dedi.

Geçtiğimiz ay sözleşmesi imzalanan Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi'nin sosyal tesislerinin yapımı için temel atma töreni düzenlendi. Dörtdivan spor kamuoyunun özlemini duyduğu modern sosyal tesis yapım işinde sözleşme gereği yüklenici firma inşaata başladı. Düzenlenen temel atma törenine Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Dörtdivan Belediye Meclis Üyeleri ve yüklenici firma temsilcisi katıldı.

Temel atma töreninin ardından bir açıklama yapan Başkan Hamza Efe; “Yaprak bile kımıldamayan bir ilçede her altı ayda bir temel atan belediyeciliği bize nasip eden Rabbimize şükürler olsun. 50 bin Dörtdivanlı hemşehrimizin ve bir o kadar da kalbi Dörtdivan için atan gönül dostlarımızın duaları ile atacağımız daha nice temel atma törenlerine ve ortaya koyacağımız nice eserlere inşallah. Geçtiğimiz günlerde yüklenici firma ile ihale sözleşmesini imzaladığımız Şehit Yaşar Doğançay spor kompleksinin sosyal binasının (soyunma odası, kafe, mescit) bugün temelini attık. Hayırlara vesile olsun.'' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1