Siz de bu soruya cevap vermediniz Bayan Arzu!

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, en küçük bir meselede sabah erkenden basın açıklaması yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, yaygın basında çıkan Bolu Belediyesi’ndeki yolsuzluk iddialarına cevap vermediğini ileri sürdü. 

22 Nisan 2021 11:24
Siz de bu soruya cevap vermediniz Bayan Arzu!

banner63

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, en küçük bir meselede sabah erkenden basın açıklaması yapan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, yaygın basında  çıkan Bolu Belediyesi’ndeki yolsuzluk iddialarına cevap vermediğini ileri sürdü.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı iddialara cevap vermemekle suçlayan Arzu Aydın’ın daha önce haber yaptığımız “Sarıcalar’daki arsasına yapılacak villa için, FETÖ’den hüküm gitmiş biri ile anlaşma yapıp yapmadığını sorduk. Aradan üç ay geçmesine rağmen bu soruya cevap vermeyen Arzu Aydın’ın Tanju Özcan’a açıklama yapmıyor eleştirisi samimi değildir. 

Arzu Aydın’a yönelttiğimiz soru da son derece önemli bir konudur. Vatanın bölünmez bütünlüğünü ve bekasını tehdit eden bir terör örgütü ile ilişkisi olduğu için hüküm giyen biri ile ticari anlaşma yapıp yapmadığı konusunda kamuoyunu aydınlatması gerekir. 

Bolu Bilge Haber olarak “siz de bu soruya cevap vermediniz Bayan Arzu!” diyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1