DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği ihtiyaç sahiplerini unutmadı

DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği, Ramazan Ayı münasebetiyle Dörtdivan’daki ihtiyaç sahibi aileler için 3 Yüz 50’şer liralık alışveriş çekleri hazırlattı. Bu çeklerle 80 ihtiyaç sahibi aile, Dörtdivan’da faaliyet gösteren yerel marketlerden alışveriş yapabilecekler. 

21 Nisan 2021 20:04
DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği ihtiyaç sahiplerini unutmadı

banner63

DÖRTDİVAN - DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği, Ramazan Ayı münasebetiyle Dörtdivan’daki ihtiyaç sahibi aileler için 3 Yüz 50’şer liralık alışveriş çekleri hazırlattı. Bu çeklerle 80 ihtiyaç sahibi aile, Dörtdivan’da faaliyet gösteren yerel marketlerden alışveriş yapabilecekler.

Ramazan Ayı’nda kişi ya da kuruluşlar tarafından ihtiyaç sahiplerine kumanyalar dağıtılırken, DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği de ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Pandemi nedeniyle evlere koli ulaştırılmasının hastalığın yayılması riskini arttıracağını düşünen DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği 3 Yüz 50’şer liralık yardım çekleri hazırlattı. Bu çeklerle 80 ihtiyaç sahibi aile alışveriş yapabilecek. Bu sayının artabileceği de belirtildi.

Dörtdivan’daki yerel marketlerden alışveriş yapılabilecek

Pandemi koşullarında iş hacmi azalan Dörtdivanlı esnafı da unutmayan DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği’nin yardım çekleriyle sadece Dörtdivan’daki yerel marketlerden alışveriş yapılabilecek. İhtiyaç sahipleri ellerindeki yardım çekleriyle anlaşma sağlanan marketlerden herhangi birinden alışveriş yapabilecekler. İhtiyaç sahibi ailelerin, Dörtdivan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tespit edilmiş ailelerden oluştuğu bildirildi.

Ankara’daki Dörtdivanlılar da unutulmadı

DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği’nden yapılan açıklamada, ilk etapta Ankara’daki ihtiyaç sahibi Dörtdivanlılar için Dörtdivan’daki yerel marketlerden 80 adet oldukça dolgun yardım kolisi hazırlatıldığı vurgulandı. Açıklamada; ‘’DİVANKAV ve Dörtdivan Derneği her zaman olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ve esnafımıza destek olmaya devam edecektir.’’ denildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1