Dörtdivan Ülkü Ocağı’ndan “her kapıya bir kumanya”

Her yıl Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı kumanyalarla toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneğini veren Ülkü Ocakları Dörtdivan İlçe Teşkilatı, bu Ramazan Ayı’nda da “her kapıya bir kumanya” etkinliği düzenledi. 

19 Nisan 2021 01:49
Dörtdivan Ülkü Ocağı’ndan “her kapıya bir kumanya”

banner63

DÖRTDİVAN - Her yıl Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı kumanyalarla toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneğini veren Ülkü Ocakları Dörtdivan İlçe Teşkilatı, bu Ramazan Ayı’nda da “her kapıya bir kumanya” etkinliği düzenledi.

Bu kapsamda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlatılan koliler Gerede’den teslim alındı. Ülkü Ocakları Dörtdivan İlçe Başkanı Cihan ÖZER, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Her sene oldugu gibi bu sene de hizmet etmemize vesile olan Dörtdivan halkına ve Gerede Ocak Başkanımız Yusuf Darak ve yönetimine yapmış oldukları desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1