Bolu'da ihtiyaç sahiplerine patates ve soğan dağıtılmaya başlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından çiftçiden alınan ve ülke genelinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılması planlanan arz fazlası patates ve soğanlar Bolu’daki ihtiyaç sahiplerine de dağıtılmaya başlandı. 

19 Nisan 2021 22:41
Bolu'da ihtiyaç sahiplerine patates ve soğan dağıtılmaya başlandı

banner63

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından çiftçiden alınan ve ülke genelinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılması planlanan arz fazlası patates ve soğanların Bolu'daki ihtiyaç sahiplerine de ulaştırılmaya başlandığı açıklandı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Bolu'ya getirilen patates ve soğanların dağıtım faaliyetlerini yerinde inceledi.

Vali Ümit, Vali Yardımcısı Vekili Nurhalil Özçelik'ten dağıtım faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Patates ve soğanların Bolu'daki ihtiyaç sahiplerine dağıtımında görevli personelle de sohbet eden Vali Ümit, "İlimize gelen patates ve soğanları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmasını ivedilikle yapacağız. Patates ve soğanların dağıtımını yaparken hiçbir vatandaşımızın rahatsız edilmemelerine hassasiyet göstermeliyiz." ifadelerini kullandı.

Vali Ümit, kente 500 ton patates ve 100 ton soğan tahsis edildiğini aktararak, 115 ton patates ve 42 ton soğanın Valilikçe teslim alındığını, kalan miktarın da yakın zamanda teslim edileceğini kaydetti.

İhtiyaç sahibi ailelerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla belirlendiğini belirten Ümit, ilk etapta toplam 5 bin ihtiyaç sahibi haneye patates ve soğan dağıtımının yapılacağını ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1