Hasan Ural; ''duy ey Dörtdivan!''

AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, kendisi hakkında patates üzerinden eleştiri yapan İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir’e ‘’ taşın altına biz elimizi değil bedenimizi koyduk.’’ sözleriyle cevap verdi. 

10 Nisan 2021 16:25
Hasan Ural; ''duy ey Dörtdivan!''

banner63

DÖRTDİVAN - AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, kendisi hakkında patates üzerinden eleştiri yapan İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir’e ‘’ taşın altına biz elimizi değil bedenimizi koyduk.’’ sözleriyle cevap verdi.

İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir’in geçtiğimiz gün patates konusunda söylediği ''Bu süreçte gıda sektöründe ticaret yapmasına rağmen elini taşın altına dahi sokmayan iktidar partisi İlçe Başkanı’’ sözlerine AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural’dan cevap geldi.

Hasan Ural sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘’duy ey Dörtdivan! Taşın altına biz elimizi değil bedenimizi koyduk evet bizim marketimize nereden patates aldığımızı merak ediyorsan biz önce Dörtdivan diyoruz. Sorsan nereden aldiğımızı söylerdik ama sen sorup öğrenme ihtiyacı duymadan yorup yapıp kendini haklı göstermeye çalışman ve de benim ismimi kullanarak siyasi rant elde etmeye çalışman hiç de şık değil. Ama yapacak bir şey yok sen bunu öğrenmişsin biz de bu doğru olmayan paylaşımlarınızı Dörtdivan halkına ve Allah'a havale ediyorum.Ben AK Parti İlçe Başkanı olarak hiç kimseye böyle bir ithamda bulunmadım bulunmam da. Allah herkese hayırlı hizmetler nasip etsin inşallah’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1