Tanju Özcan; ''Göğsümü gere gere dolaşacağım''

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Kazım Karsu’nun kendisine yönelik eleştirilerine cevap verdi. Başkan Özcan, “Belediyeyi partiden yönetmiyoruz” dedi. 

10 Nisan 2021 09:30
Tanju Özcan; ''Göğsümü gere gere dolaşacağım''

banner63

BOLU - Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Kazım Karsu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir demeçte, “Tanju Özcan, siyasette hep önde olmak ister. Suyun üzerinde gezmek ister, siyasetin önünde olmak ister. Tanju Özcan Bey, Muharrem Bey’in ekolünden. Bunları onun gençliğine bağlamak lazım. İlerde az konuşup, çok iş yapmayı tercih eder diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

“BELEDİYEYİ PARTİDEN YÖNETMİYORUM”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Karsu’nun eleştirilerine Belediye Meclisi toplantısında cevap verdi. Başkan Özcan Karsu’nun eleştirilerine karşılık, “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı beni eleştirmiş. AK Partinin yeni il başkanı da onu alıntı yapmış, ‘Kazım Karsu malumu ilan etti’ demiş. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanının beni eleştirmesi benim açımdan normal. Çünkü bu şu demek; ‘Tanju Bey’e her dediğimi yaptıramıyorum.’ Doğru, biz partiden yönetmiyoruz. Bir de Cumhuriyet Halk Partililer birbirini kamuoyunun önünde eleştirebilir. Aslında CHP İl Başkanının beni eleştirmesi sizi mutlu etmeli, çünkü demek ki ben belediyeyi partiden yönetmiyorum. Partinin talimatlarıyla da yönetmiyorum. Yani dolayısıyla Suat kardeşimiz muhalefete başladı da yanlış yerden başladı” dedi.

“GÖĞSÜMÜ GERE GERE DOLAŞACAĞIM”

Partizanlık yapmadığını belirten Özcan açıklamasında ayrıca, “Partizanlık yapmamamdan rahatsız olan olabilir. Eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz insanlara AK Partili, CHP’li, MHP’li diye bakıyordu. Sevdiğim insan, sevmediğim insan diye bakıyordu. Tuttuğum müteahhit, tutmadığım müteahhit diye bakıyordu. Bunları açık olarak konuşalım. Şimdi, o yüzden sokağa çıkmakta güçlük çekiyor, o yüzden ben ismini bir caddeye verelim deyince birileri açıktan, birileri karnından hayır diyor. Allah beni o duruma düşürmesin, Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Benden sonra benim ismim bir yere falan verilmesin. Öyle bir derdim yok, ama ben göğsümü gere gere dolaşacağım. Bir kişinin şu ana kadar hakkını yediğimi düşünmüyorum. Kimsenin ekmeğiyle oynadığımı düşünmüyorum. İhaleye fesat karıştırmıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1