Dörtdivan’da minünübüsçüler karantinada

Dörtdivan’da toplu taşıma işi yapan minübüsçülere yapılan koronavirüs testinin ardından üç kişinin sonucunun pozitif çıkması üzerine şoförler karantinaya tabi tutuldu. 

05 Nisan 2021 15:17
Dörtdivan’da minünübüsçüler karantinada

banner63

DÖRTDİVAN - Dörtdivan’da toplu taşıma işi yapan minübüsçülere yapılan koronavirüs testinin ardından üç kişinin sonucunun pozitif çıkması üzerine şoförler karantinaya tabi tutuldu.

Ülke genelinde olduğu gibi Dörtdivan’da da son dönemde koronavirüs vakalarında artış gözlemlendi. Edinilen bilgiye göre, Dörtdivan’da toplu taşıma işi yapan minübüsçülere yapılan koronavirüs testinin ardından pozitif sonuçlar çıkması üzerine şoförler karantinaya tabi tutuldu.

Minübüs şoförlerinin karantinaya tabi tutulması üzerine minübüs yazıhanesi geçici olarak kapatılırken Dörtdivan – Bolu seferleri de durduruldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1