Bolu Sanayi Sitesi'nde yangın

Bolu Küçük Sanayi Sitesi D-100 girişinde sıralı oto gaz sistemleri dükkanında başlayan ve yandaki dükkana sıçrayan yangın Bolu İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. 

05 Nisan 2021 20:56
Bolu Sanayi Sitesi'nde yangın

banner63

BOLU - Bolu Küçük Sanayi Sitesi D-100 girişinde sıralı oto gaz sistemleri dükkanında başlayan ve yandaki dükkana sıçrayan yangın Bolu İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Sanayi sitesinde Lpg sistemleri takan dükkanda aracın tamiri sırasında bir anda başlayan yangın yanıcı maddelerin etksiyle kısa sürede büyüdü. Yandaki dükkana sıçrayan yangına Bolu İtfaiyesi ekipleri hızlı bir şeklide müdahele ederek, yangının diğer dükkanlara sıçramasını engelledi. Yangın çıkan lpg dükkanı kullanılamaz hale gelirken, yanında bulunan metal kaynak dükkanında da büyük hasar oluştu. İtafiye ekiplerinin anında müdahelesi sonunda, bir çok dükkanın bulunduğu sanayi sitesi büyük bir tehlike atlattı.Yangın esnasında lpg'li bir araç kullanılamaz hale gedi. İçerde bulunan tüplerin ve lpg'li araçta bir patlama yaşanmaması büyük bir faciayı önledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1