Adalet Bakan Yardımcısı Moğul Vali Ümit’i ziyaret etti

Adalet Bakanlığı'nca düzenlenen “Adli İstatistiklerin Kapasitesinin ve Kalitesinin Artırılması Teknik Destek Çalıştayı” dolayısıyla Bolu'ya gelen Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul ile Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü Gülay Albayrak, Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler. 

01 Nisan 2021 16:56
Adalet Bakan Yardımcısı Moğul Vali Ümit’i ziyaret etti

banner63

BOLU - Adalet Bakanlığı'nca düzenlenen “Adli İstatistiklerin Kapasitesinin ve Kalitesinin Artırılması Teknik Destek Çalıştayı” dolayısıyla Bolu'ya gelen Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul ile Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü Gülay Albayrak, Bolu Valisi Ahmet Ümit’i makamında ziyaret ettiler.

Valilik girişinde Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan tarafından karşılanan Adalet Bakan Yardımcısı Yakup Moğul ile Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü Gülay Albayrak’ın Valimiz Ahmet Ümit’i ziyaretlerinde Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Serkan Özalp, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal de katıldı.

Valilik Makamında gerçekleşen nezaket ziyaretinde Adli İstatistiklerin Kapasitesinin ve Kalitesinin Artırılması Teknik Destek Çalıştayı'nın ilimizde yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ümit, “Düzenlenen Çalıştayın ülkemize ve yargı camiamıza hayırlı olmasını diliyor, Çalıştayın ilimizde yapılmasından dolayı Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit Gül başta olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve Bolulu Hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1