Dörtdivan’da sevindiren gelişme; Spor kompleksinin soyunma odaları ve dinlenme alanları genişletiliyor

Dörtdivan’da spor kamuoyunun merakla beklediği, Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi'nin soyunma odalarının ve dinlenme alanlarının genişletilmesi projesinde imzalar atıldı. 

01 Nisan 2021 12:02
Dörtdivan’da sevindiren gelişme; Spor kompleksinin soyunma odaları ve dinlenme alanları genişletiliyor

banner63

DÖRTDİVAN - Dörtdivan’da spor kamuoyunun merakla beklediği, Şehit Polis Yaşar Doğançay Spor Kompleksi'nin soyunma odalarının ve dinlenme alanlarının genişletilmesi projesinde imzalar atıldı.

Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe’nin seçim beyannamesindeki projeler arasında yer alan ve bu sene başında Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan alınanproje desteği ile Yaşar Doğançay Spor Kompleksi'nin soyunma odaları ve dinlenme alanları ile genişletilmesi projesinin inşaat yapım ihalesini kazanan Özcan İnşaat ile Dörtdivan Belediyesi arasında imzalar atıldı. Önümüzdeki günlerde proje uygulaması ve inşaat sürecinin başlayacağı bildirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Hamza Efe; “Seçim beyannamemizdeki projelerimiz arasında yer alan ve bu sene başında Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan aldığımız proje desteği ile Yaşar Doğançay Spor Kompleksinin soyunma odaları ve dinlenme alanları ile genişletilmesi projemizin inşaat yapım ihalesini kazanan Özcan İnşaat ile protokolümüzü imzaladık. Önümüzdeki günlerde proje uygulaması ve inşaat süreci başlayacaktır. İlçemize ve Dörtdivanspor kulübümüze hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1