Bolu Belediyesi’nden dijital su sayaç abonelerine çağrı

Bolu Belediyesi’nden dijital su sayaç abonelerine çağrı: Sayacını değiştir, hem sen, hem Bolu kazansın! 

31 Mart 2021 07:34
Bolu Belediyesi’nden dijital su sayaç abonelerine çağrı

banner63

BOLU - Dijital su sayaçlarını ücretsiz mekanik sayaçlarla değiştiren Bolu Belediyesi, sosyal medyadan yayımladığı video ile Bolululara çağrıda bulundu.
Bolu Belediyesi, kalibrasyon zorunluluğu olan dijital su sayaçlarını mekanik su sayaçlarıyla ücretsiz değiştiriyor. 
450 TL'ye varan bakım ve kalibrasyon ücretleriyle karşı karşıya kalmak istemeyen ve suyu yüzde 25 daha ucuz kullanmak isteyen tüm ön ödemeli su aboneleri, Bolu Belediyesi'ne bizzat gelerek veya belediyenin 444 26 58 numaralı çağrı merkezini arayarak, mevcut dijital su sayaçlarını hiçbir ücret ödemeden kolaylıkla mekanik su sayaçlarıyla değiştiriyorlar.  
Bununla ilgili bir video hazırlatan Bolu Belediyesi, Bolulu vatandaşlara sosyal medya hesapları üzerinden mekanik su sayaç aboneliğine geçme çağrısında bulunarak, "Hem sen hem Bolu kazansın!"  ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1