Tanju Özcan'dan siyasi ahlak dersi

Bolu Muhtarlar Derneği Genel Kuruluna katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuşmasında siyasi ahlak dersi verdi. 

29 Mart 2021 11:06
Tanju Özcan'dan siyasi ahlak dersi

banner63

BOLU - Bolu Muhtarlar Derneği Genel Kuruluna katılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, konuşmasında siyasi ahlak dersi verdi. 

Başkan Özcan konuşmasında; ''“Siyasiler ve Milletvekillerini tenzih ediyorum. Muhtarların ve belediye başkanlarının ortak bir tarafı var. Biz herkesin belediye başkanıyız, herkesin muhtarıyız. Bizim partimiz olur, muhtarların da partisi olur. Ama CHP’li belediye olmaz AK Partili belediye olmaz, İYİ Partili belediye olmaz, MHP’li belediye olmaz. Biz Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşlarıyız, ben olaya böyle bakıyorum. Dolayısıyla benim yanıma gelirken -ben buradaki hemen hemen her muhtarın siyasi görüşünü biliyorum, onlar beni biliyorlar yıllardır birlikte çalışıyoruz- Ne olur Cumhuriyet Halk Partili bir belediyeye geliyoruz diye gelmeyin. Hiç kafanızda öyle bir düşünce oluşmasın. Nasıl Valiliğe, devlet kurumu gözüyle bakıyorsanız belediyemize de böyle bakın. Ben bugüne kadar hiç ayrım yapmadım, bundan sonra da ayrım yapma niyetinde, arayışında olmayacağım” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1