Gerede’de acı dolu gün

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada ölen 4 kişiden 2’sinin Bolu Gerede ilçesinde ikamet ettikleri öğrenildi. 

28 Mart 2021 17:34
Gerede’de acı dolu gün

banner63

BOLU- Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada ölen 4 kişiden 2’sinin Bolu'nun Gerede İlçesi'nde ikamet ettikleri öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Zonguldak'tan İstanbul'a giden Kamil Koç firmasına ait yolcu otobüsü ile sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 14 AAY 823 plakalı otomobil, Akçakoca-Karasu bağlantı yolu Edilli mevkisinde çarpıştı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada 4 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

GEREDE’Yİ YASA BOĞDULAR

Kazada hayatını kaybedenlerden 2'sinin Gerede İlçesi'nden oldukları öğrenildi. Kazada, Gerede'nin yakından tanıdığı iki isim Fikret Yaman ve Fuat Karagöz vefat etti. Yaman ve Karagöz’ün vefatı ilçeyi yasa boğdu. Sevenleri sosyal medya platformlarından onlarca taziye mesajı paylaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1