Ay-yıldızlılarımız Norveç'i de devirdi!

A Milli Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında İspanya'da karşılaştığı Norveç'i 3-0 mağlup etti ve ikide iki yaptı. 

28 Mart 2021 01:32
Ay-yıldızlılarımız Norveç'i de devirdi!

banner63

MALAGA — A Milli Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ikinci maçında İspanya'da karşılaştığı Norveç'i 3-0 mağlup etti ve ikide iki yaptı.

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Norveç maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"HİKAYE DAHA YENİ BAŞLIYOR"

"Hikaye daha olmadı, her gün yeni bir başlangıç Yeni bir hikaye için daha yeni başlıyoruz. 6 puan almak güzel bir şey. Coşkulu ve istekli oynadık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Akıllı oynadık, sabırlı oynadık, iyi konsantre olduk"

"GURUR DUYUYORUZ"

"Bütün futbolcularımızı tebrik ediyorum, alnından öpüyorum, hepsiyle gurur duyuyorum. Herkes mutlu, ben de mutluyum. Türk insanının başaramayacağı bir şey yok. Başarıların sürdürülebilir olması lazım.. "Oyuncularımla gurur duyuyorum. 3 güzel gol attık. Rakip, 2 forvetiyle yükleme yapıyordu ama ona da tedbir aldık. Ben mutluyum, takım mutlu, Türkiye de mutlu. Bunlar güzel şey.Biz biriz, birlikteyiz."

"BU ÇOCUKLAR ÜLKE İÇİN OYNUYOR"

"Bu futbolcular kendi adına iş yapıyor ama bir yandan da ülke adına da iş yapıyor, ülke için oynuyorlar, çok büyük sorumlulukları var. Aileleri iyi temsil ediyorlar. İyi günde de kötü günde de hep birlikte olalım. Buraya kadar geldik ama takım ve oyuncu olarak bir level daha atlamamız gerekiyor. Biz madem bu işi yapıyoruz, o zaman en iyisini yapalım. Bu futbolcular bizim çocuklarımız, nereye gidersek de öyle olacak"

"NORVEÇ'İN ZAAFINI BİLİYORDUK"

"Oyunla ilgili konuşmayı çok doğru bulmuyorum, kazanınca her şey doğru, kaybedince her şey yanlış. İki maçtır yürekten uyandık. Rakibimizde Sörloth ve Haaland'ın etkinliğini biliyorduk ama onların da zaaflarından biz faydalandık. Bütün Türk milletinin arkamızda olduğunu hissediyoruz".

Norveç basını Türkiye yenilgisi sonrası çılgına döndü: Bundan daha kara gece olamaz

Norveç basını, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Türkiye'nin deplasmanda Norveç'i 3-0 yendiği karşılaşmaya geniş yer ayırdı.

"KABUSUN BAŞLANGICI"

Norveç'in önde gelen gazetesi VG, "Bundan daha kara gece olamaz" başlığıyla paylaştığı haber de, Norveç Teknik Direktörü Stale Solbakken'nin gruptaki ilk ciddi sınavını geçemediğini ve bu skorun "kabusun başlangıcı" olduğunu ifade etti. Haber de, Norveçli futbolcuların son dönemde parlayan yıldızını Türkiye'nin söndürdüğü kaydedilirken, yıldız oyuncu Erling Haaland'ın maçtaki performansıyla geçerli not alamadığı vurgulandı.

"HAYAL KIRIKLIĞI"

Aftenposten gazetesi, "Türkiye karşısında hayal kırıklığı" manşetini atarak, ay-yıldızlı ekibin kontrataklarla Norveç defansını "paramparça ettiğini" yazdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1