A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hollanda maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

Başarılı çalıştırıcı, Dünya Kupası'na giden yolun zorlu olduğunu ancak engelleri aşacak güce sahip olduğumuzu söyledi.  

23 Mart 2021 07:02
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hollanda maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

banner63

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hollanda maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"İyi başlamak istiyoruz. İlk maçımızı son maçımız gibi oynamak istiyoruz. İlk iki rakibimiz, gruptaki en güçlü rakiplerimiz. Zorlu bir yol olacaktır. Bu zorlu yoldaki engelleri aşacak gücümüz var. Geçmişten tecrübelerimiz var, geleceğe ait beklentilerimiz var. Hayallerimizi ortak çalışmayla başaracağımızı düşünüyorum. 1-2 oyuncumuzu kamptan çıkarmak zorunda kalacağız. Hangi kaleciyi oynatacağımıza yarın karar vereceğiz. Burak sağlık olarak daha iyi durumda ama Cenk Tosun fiziksel olarak biraz geride. Beklentileri karşılayıp sahada en iyisini yapacağız."

Genç futbolcuların gelişiminden memnun olduğunu belirten Güneş, "Yetenekli oyuncuları daha fazla üretmek zorundayız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1