Bakan Koca son hafta vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı

Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son hafta vaka görünme oranı en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı. 

23 Mart 2021 18:01
Bakan Koca son hafta vaka sayısı en çok artan illeri açıkladı

banner63

ANKARA - Son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son hafta vaka görünme oranı en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı.

Bakan Koca, "Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Kastamonu, Çankırı, Yalova, İstanbul ve Erzincan. En çok azalan illerimiz: Sinop, Gümüşhane, Mersin, Kırıkkale ve Burdur. Riski ortadan kaldıracak olan tedbirdir" mesajını paylaştı.

İşte Bakan Koca'nın paylaşımı: Son hafta 100.000 nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Kastamonu, Çankırı, Yalova, İstanbul ve Erzincan. En çok azalan illerimiz: Sinop, Gümüşhane, Mersin, Kırıkkale ve Burdur. Riski ortadan kaldıracak olan tedbirdir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1