AK Parti Dörtdivan Heyeti'nden vekillere ziyaret

Ak Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ile Dörtdivan İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Serin ve Dursun Fidan’dan oluşan heyet Ankara’da temaslarda bulundu. 

17 Mart 2021 11:09
AK Parti Dörtdivan Heyeti'nden vekillere ziyaret

banner63

DÖRTDİVAN - Ak Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ile Dörtdivan İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Serin ve Dursun Fidan’dan oluşan heyet Ankara’da temaslarda bulundu.

Heyet, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek ve AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’yü ziyaret ettiler. Ziyarette Dörtdivan ile ilgili yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aktaran heyet, Dörtdivan’a yapılacak hizmetler ile ilgili destek istediler.

Edinilen bilgiye göre Yüksel Coşkunyürek 2,5 km asfalt (250 Ton) gönderebileceğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1