Cihan Özkalem Tanju Özcan’a yüklendi

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alan sözlerine tepki gösterdi. 

09 Kasım 2022 00:33
Cihan Özkalem Tanju Özcan’a yüklendi

banner63

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli’yi hedef alan sözlerine tepki gösterdi.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Cihan Özkalem’in yaptığı açıklama şu şekilde;

BOLU BEYİ TANJU’YA AÇIK MEKTUP

Siyasi şovlarına ve üstüne vazife olmayan işlere karışmasına alıştığımız CHP’den kovulmuş Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün yine haddini aşıp Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını çarpıtarak, alaycı bir tavırla bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olan hdp ile görüşmeye davet etmiştir.

Daha önce terörist Selahattin Demirtaş’a umut bağladığını beyan eden ama bir yandan da milliyetçi pozları ile caka satan Tanju Özcan, pkk hdp fetö vs. gibi her türlü terör örgütü ile iltisaklı şahısların cirit attığı Cumhuriyet Halk Partisinden kovulduğunu ne çabuk unutmuştur.

Daha evim dediği CHP’nin bekasına sahip çıkamayıp bir elinde Türk Bayrağı, bir elinde Atatürk posteri ile kapı önüne koyulan kovulmuş Özcan, önce evinin içindeki pisliği temizlemelidir.

Milliyetçi Hareket Partisi ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin dünden bugüne bölücü terör örgütü ve onun siyasi uzantılarına karşı tavrı net, çizgisi bellidir. Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve onun kıymetli liderini terör örgütleri ve siyasi uzantıları ile yan yana getirmek bir akıl tutulması değilse beyinsizliğin göstergesidir.

Haddini aşarak Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin nereye varmak ve ne yapmak istediğini soran kovulmuş Özcan bilsin ki; varmak istediğimiz yer Kızıl Elma, yapmak istediğimiz ise merhum Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan bu Büyük Devletin öncülüğünde Türk Yüzyılını inşa etmektir.

Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin siyasi öngörüsünün ve yaptığı uyarıların haksız çıktığı görülmemiştir. Bugün Türkiye için en büyük beka sorunu Cumhuriyet Halk Partisi ve onun Genel Başkanıdır. Bizim gözümüzde Hdp ne ise CHP odur.

Liderimizin açıklamalarını önünü, arkasını keserek, kendine şov malzemesi arayan kovulmuş Özcan, daha önce bir belediye meclis üyenizin yaptığı hakaretlerin sonucunda olanları unutma, haddini aşma, sabrımızı zorlama.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1