Yeniçağa bir değerini kaybetti

AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyesi Yeniçağalı Tevfik Ay, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. 

31 Ekim 2022 16:23
Yeniçağa bir değerini kaybetti

banner63

AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyesi Yeniçağalı Tevfik Ay, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Bir müddet Malatya İnönü Üniversitesinde Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar’ın doktorunun gözetimi altında kanser tedavisi gören ve daha sonra evinde tedavisine devam edilen AK Parti İl Genel Meclis üyesi Çevre Sağlık komisyonu üyesi 66 yaşındaki 2 çocuk babası Tevfik Ay, hayatını kaybetti. Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Ay’ın, yarın ilçe merkezinde bulunan Ayşe-Ali Dalgıç Camiimde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yeniçağa İlçe mezarlığında defnedileceği öğrenildi.

Bolu siyasetinin son 40 yılına damgasını vuran tecrübeli siyasetçi daha önce Doğru Yol Partisi, Demokrat Parti ve en son AK Parti’de siyaset yapıyordu. İlçede sevilen bir sima olan Ay1956 doğumluydu.

“Başımız sağolsun”

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, hayatını kaybeden AK Parti Yeniçağa İl Genel Meclisi üyesi Tevfik Ay için sosyal medyasından başsağlığı temennisinde bulundu.

Başkan Yüceer, başsağlığı mesajında şunları söyledi; “İl Genel Meclis üyesi arkadaşımız Yeniçağa İl Genel Meclis Üyemiz Tevfik Ay hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Yeniçağa’da defnedilecektir. Tevfik Ay’a Allahtan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.”

Öte yandan AK Parti ve CHP İl Genel Meclisi üyeleri de yakalandığı amansız hastalığa yenik düşen Ay için üzüntülerini dile getirip, başsağlığı dileklerini ilettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1