Yine yeniden Ahmet Koçak

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Bolu 1 Nolu Şube 5. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. 5. Olağan Kongre’ye tek liste ile giren mevcut Başkan Ahmet Koçak yeniden başkan seçildi. 

16 Ekim 2022 15:52
Yine yeniden Ahmet Koçak

banner63

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Bolu 1 Nolu Şube 5. Olağan Genel Kurulu tamamlandı. 5. Olağan Kongre’ye tek liste ile giren mevcut Başkan Ahmet Koçak yeniden başkan seçildi.

Eğitim Bir-Sen Bolu 1 Nolu Şube 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurula, Memur Sen Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali Esen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Daire Başkanı Durmuş Ali Daldallı’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Divan Başkanlığını Memur Sen Genel Başkan yardımcısı Mehmet Ali Esen’in yaptığı kongede bir konuşma yapan Ahmet Koçak; “Rahmetli kurucu Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan ve 7 güzel arkadaşıyla kurduğu sendikamız bugün 450 bin üye sayısıyla Türkiye’nin ve Dünyanın en büyük sivil toplum örgütüdür. Bağlı olduğumuz konfederasyon Memur Sen, 1 Milyon 56 bin üyeyle Dünyanın ve Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Ne demişti kurucu genel başkanımız, ‘Kim demiş her şeyin bitişi ölüm. Destanlar yazılır mezarlarımızdan’ Evet bugün o güzel insanın mezarından destanlar yazılıyor ve yazılmaya devam edecek. Burada eski iki başkanım İsmail Yalçın ve Abdullah Yılmaz var. Eski üyelerimiz, arkadaşlarımız var. Biz yola çıktığımızda kiralık yerlerde, sobalı yerlerde zor şartlar altında mücadele ederek bugünlere geldik. İman varsa imkanda vardır diyen Milli Görüşün lideri rahmetli Erbakan’ın, bu sendikayı kurarken Akif İnan’a öğüt ettiği gibi, ‘sadece emek ve ekmek değil, ülkenin özgürlük, ümmetin özgürlük mücadelesini veren bir sivil toplum örgütüyüz. Bugüne kadar yaptıklarımız için hamd ediyoruz. Bundan sonra yapacaklarımız içinde Rabbimden yardım, sizlerden destek bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Protokol konuşmalarının ardından bugüne kadar Eğitim Bir Sendikasına hizmet etmiş bazı üyelere plaketleri verildi. Ardından yapılan seçimde delegelerin tamamının oyunu alan Ahmet Koçak ve yönetimi  yeniden Eğitim Bir Sen Bolu 1 Nolu Şubesini bir dönem daha yönetmeye hak kazandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1