Sedat Özdemir, “Dörtdivan sevdamızı yüreğimize işledik”

İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir, Dörtdivanlı muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinlemeye ve karşılamaya ediyor. Köy ve mahalle ayırımı yapmadan gelen talepleri değerlendiren Başkan Sedat Özdemir, şimdi de Çitler Mahallesi ve yaylasının büz ihtiyacını karşıladı. 

17 Eylul 2022 00:39
Sedat Özdemir, “Dörtdivan sevdamızı yüreğimize işledik”

banner63

İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir, Dörtdivanlı muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinlemeye ve karşılamaya ediyor. Köy ve mahalle ayırımı yapmadan gelen talepleri değerlendiren Başkan Sedat Özdemir, şimdi de Çitler Mahallesi ve yaylasının büz ihtiyacını karşıladı.

Yagbaşlar, Cemaller, Yukarıdüğer, Çalköy Köyleri ile Deveciler, Adakınık, Kargıbayramlar ve Çavuşlar Mahallelerinden sonra şimdi de Çitler Mahalle Muhtarının ve vatandaşların talepleriyle 4 adet büyük, 3 adet orta boy ve  7 adet küçük boy büz ihtiyacı karşılandı. 

Konuya ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir, Çitler Mahallemize ve Yaylamıza hayırlı olsun.” dedi.

Özdemir açıklamasında, “Şahsıma ve bize desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan'a teşekkürlerimizi sunarız.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1