Özcan “Tarlada izi olmayanın hasatta sözü olmaz”

Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda yaşanan olayları Tanju Özcan Bolu Belediye Meclisi Eylül Ayı 2. birleşiminde gündeme taşıdı. 

12 Eylul 2022 16:29
Özcan “Tarlada izi olmayanın hasatta sözü olmaz”

banner63

Bolu Belediyesi tarafından düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda yaşanan olayları Tanju Özcan Bolu Belediye Meclisi Eylül Ayı 2. birleşiminde gündeme taşıdı. 

Tanju Özcan Köyler Arası Futbol Turnuvası ile ilgi yaptığı konuşmada; “Karaçayır’da Köyler arası bir futbol turnuvası düzenlendi. Açıklıyorum doğrusunu, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve amatör spor kulüpleriyle beraber daha önce mahalleler arası bir futbol turnuvası yapmıştık, bu benim fikrimdi.”

TRİBÜNLER GEREKEN CEVABI VERDİ

“Köyler arası turnuva da benim fikrimdi. Bahçeköy’ün muhtarı Mustafa kardeşim geldi. Köyler arası turnuva yapalım dedim. Güzel fikir dedi. Rasim Özdemir ile ilerlediler. Bu konuda Özel İdare yardımcı olmamış biz olmuşuz. O gün, turnuvayı yapana bir teşekkür edilir. Sağ olsun tribünler gereken cevabı verdi.”

BAŞKANLIK KUPASI OLSUN DEDİK

“Bizim düzenlediğimiz bu turnuvanın adı da ‘Başkanlık Kupası’ olsun dediler, biz de kabul edip destek verdik. Önümüzdeki yıl daha iyisini yapalım. Sonra sizden biri (AK Partili) başkan olur o kupayı o verir. Ama böyle tarlada izi olmayanın hasatta sözü olmaz.
Ben milletvekili olsam hiç katkımın olmadığı turnuvaya gelip illa kupayı ben veremem kompleksine girmem. Yakıştıramam kendimi, özel idare başkanı, il genel meclisi başkanı niye fırçalıyorsun milletvekili olarak. 30 – 40 bin lira bulamadınız diye o yaştaki adama fırça atılı mı? Yazık ya yaşar abi iyi bir adam. Sen gidip CHP’den oraya milletvekili olmuşsun. Gel benim sevdiğim Yaşar Abimi milletin yanında fırçala ayıp ya” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1