Dörtdivan’da MHP rüzgarı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları” kapsamında Dörtdivan’a geldi. 

20 Ağustos 2022 08:45
Dörtdivan’da MHP rüzgarı

banner63

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Adım adım 2023 ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantıları” kapsamında Dörtdivan’a geldi.

Yaşar Yıldırım ile birlikte, MYK Üyesi Bahadır Alperen, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kotra ve MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran da Dörtdivan’a geldiler.

MHP Heyetini MHP Dörtdivan İlçe Başkanı Rasim Özdemir ve İlçe Teşkilat Üyeleri karşıladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Cuma namazı öncesinde camiye giden yol üzerinde batandaşlarla sohbet etti.

Cuma namazını Çavuşlar Merkez Camii’nde kılan Yıldırım ve beraberindekiler toplantının yapılacağı Dörtdivan Kültür Merkezi’ne geçtiler. Buradaki programa Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe ve AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural da katıldı.

Burada bir konuşma yapan Yaşar Yıldırım, muhalefeti eleştirdi ve katılanlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve MHP’ye oy istedi.

Yıldırım, yerli silah sistemleri ve Abdülhamid Han Sondaj gemisi ile gururlandıklarını belirterek, 6’lı masanın bunlara bile karşı çıktığını Yunan söylemlerini desteklediklerini ifade etti. Yıldırım, bugün enflasyon gibi bir sorun var ancak bunu da aşacaklarını belirtti.

Yıldırımın konuşması katılanlar tarafından sık sık alkışlandı. Yıldırımın konuşmasının ardından katılanlara yemek ikramı yapıldı.

Kültür Merkezi’ndeki toplantının ardından MHP Heyeti esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören MHP Heyeti Mengen’deki programa katılmak üzere Dörtdivan’dan ayrıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1