Kaymakam Alpboğa evlendi

Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, memleketi Karabük’te yapılan düğünle hayatını Berna Şahin ile birleştirdi. 

20 Ağustos 2022 05:28
Kaymakam Alpboğa evlendi

banner63

Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, memleketi Karabük’te yapılan düğünle hayatını Berna Şahin ile birleştirdi.

Kaymakam Mustafa Batuhan Alpboğa’nın düğününe, Bolu Valisi Erkan Kılıç, Vali Yardımcısı Ahmet Atılgan, İlçe Kaymakamları, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, AK Parti Bolu İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Serin ve Dursun Fidan, Dörtdivan’a bağlı Köy ve Mahalle Muhtarları katıldılar.

DÖRTDİVANLILAR DÜĞÜNE ÇİFTE TELLİ İLE DAMGA VURDULAR

Kaymakam Alpboğa’nın Takı merasiminin ardından Dörtdivanlıları oynamadan bırakmayacağıno söylemesi üzerine sahneye çıkan Dörtdivan Köy ve Mahalle Muhtarları, İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Hasan Ural, Ramazan Çelik’in banttan söylediği çifte telli ile düğüne damgasını vurdular. Kaymakam Alpboğa da Dörtdivanlılarla çifte telli oynadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1