Bolu’da Devrilen Traktörün Altında Kaldılar

Bolu’nun merkeze bağlı Baltalı köyü mevkilerinde seyir halinde giden traktörün devrilmesi sonucunda anne ve oğlu yaralandı. 

22 Temmuz 2022 21:18
Bolu’da Devrilen Traktörün Altında Kaldılar

banner63

Bolu’nun merkeze bağlı Baltalı köyü mevkilerinde seyir halinde giden traktörün devrilmesi sonucunda anne ve oğlu yaralandı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında merkeze bağlı Baltalı köyü Gölcük Yaylası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, annesi Sabriye Akdemir (47) ile birlikte yayladan köye giden Yusuf Akdemir'in (19) kullandığı 14 DZ 983 plakalı traktör kontrolden çıkarak yol kenarındaki ormanlık alana devrildi. Traktörün altında kalmaktan yaralı kurtulan anne ve oğlunu gören vatandaşlar durumu sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, sedyeye yerleştirdikleri anne ve oğlunu bulundukları yerden çıkardı.

Kazadan yaralı kurtulan anne ve oğlu, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından tedavileri için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1