Validen Belediye’ye 400 bin lira sindirme cezası

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Valisi Erkan Kılıç arasındaki gerginlik atıyor. Vali Erkan Kılıç, Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü marifetiyle Bolu Belediyesine 400 bin lira ceza kesti. 

05 Temmuz 2022 02:51
Validen Belediye’ye 400 bin lira sindirme cezası

banner63

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Valisi Erkan Kılıç arasındaki gerginlik atıyor. Vali Erkan Kılıç,  Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü marifetiyle Bolu Belediyesine 400 bin lira ceza kesti.

Bolu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, yaptığı incelemelerde Bolu Belediyesi’nin atık su arıtma tesisinden Büyüksu Deresine standartlara aykırı atık su deşarj yapıldığını tespit etti. 30 Haziran 2022’de yapılan incelemelerin ardından atık suyun bir kısmının arıtılmadan Büyüksu Deresine deşarj edildiği gerekçesiyle Bolu Belediyesine 394 bin 548 TL idari para cezası kesildi. Bolu Valisi Erkan Kılıç bunun üzerine bir de Tanju Özcan hakkında Bolu Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasını istedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1