Başkan Özcan Suat Güner’i bombaladı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz hafta kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmak için klasörlerce dosya ile adliyeye giderek algı oluşturmaya çalışan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e, “Temiz eller operasyonu yapacak olan adamın parmakları temiz olacak, eli temiz olacak.” sözleriyle seslendi. 

14 Mart 2022 22:07
Başkan Özcan Suat Güner’i bombaladı

banner63

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz hafta kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmak için klasörlerce dosya ile adliyeye giderek algı oluşturmaya çalışan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e, “Temiz eller operasyonu yapacak olan adamın parmakları temiz olacak, eli temiz olacak.” sözleriyle seslendi. 

”Aklıma Belediyeye kazık attığı hurdalar geliyor”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı basın açıklamasında,AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e tepki gösterdi. ‘Ben dertlerini biliyorum’ diyerek konuşmalarına başlayan Başkan Özcan yaptığı açıklamada, “Nedir dertleri? Ben biliyorum. Savcılık üzerinden müfettiş çağırmak. Çağırın kardeşim bizim abdestimizden şüphemiz yok. Ama böyle bu tür algı yaratmaya yönelik işler ancak size yakışır. AK Partinin İl Başkanı… Bunu görünce aklıma, Belediyeye kazık attığı hurdalar geliyor. Aklıma ne geliyor? 153 bin dolar tutarında 9 ayda LED ekrana belediyenin ödediği paralar geliyor.” dedi.

”FETÖCÜ TAKTİKLER’’

AK Parti’nin girişimini “FETÖ’cü” benzetmesiyle yorumlayan Özcan, “Bazı haramzadeler. Ellerine klasörler alıyorlar, FETÖ’cü taktikler. Birlikte yol yürüdükleri FETÖ’cülerden baya bir şey öğrenmişler. Almışlar ellerine bir şeyler, gidiyorlar savcılığa. Nedir dertleri, ben biliyorum. Savcılık üzerinden müfettiş çağırmak. Çağırın kardeşim. Bizim abdestimizden şüphemiz yok. Ama bu tür algı yaratmaya dönük işler ancak size yakışır” dedi.

“OPERASYON YAPACAK ADAMIN PARMAKLARI TEMİZ OLACAK”

AK Parti İl Başkanı Güner’in belediyeye karşı kirli işleri olduğunu ileri süren Özcan, “İşte AK Parti Bolu İl Başkanı. Bunu görünce ne aklıma geliyor? Son gün belediyeye kakaladığı hurdalar geliyor. Aklıma ne geliyor, 153 bin Dolar tutarında 9 ayda LED ekrana Belediye’nin ödediği paralar geliyor. Şimdi bu arkadaş almış temiz eller operasyonu yapacak ya düğmeye basıyormuş. Temiz eller operasyonu yapacak adamın parmakları temiz olacak. Niyetleri belli. Subliminal mesajlar veriyor” diye konuştu.

“BENİ GÖREVDEN ALDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Kendisinin görevden aldırılmaya çalışıldığını ifade eden Özcan, “Küçük akıllarınca beni görevden aldırmaya çalışıyorlar. Yapabilirler mi, yapamazlar. Kayyum atanabilmesi için terör örgütleriyle bir bağın olacak. Benim hiçbir terör örgütüyle bağım olmadığını en iyi Devlet biliyor zaten. İkincisi görevden uzaklaştırma, bunun için de yolsuzluk yapman gerekiyor. O da bizim kitabımızda yazmıyor. Tüyü bitmemiş yetim hakkı yemen lazım o da bizim kitabımızda yazmıyor. Biz Hz. Allah’ın kitabına inanıyoruz. Orada da bu tür şeyler yasaklanmış. Ama kendi yaptıklarını başkaları da yaptı diye sanıyor bunlar. Akıllarınca algı oluşturuyorlar” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1