Ömer Yusuf'a hayata merhaba ziyareti

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir ve Eşi Nurhan Özdemir'in geçtiğimiz günlerde hayata merhaba diyen bebekleri Ömer Yusuf'u ziyaret etti. 

12 Mart 2022 01:51
Ömer Yusuf'a hayata merhaba ziyareti

banner63

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat  Özdemir ve Eşi Nurhan Özdemir'in geçtiğimiz günlerde hayata merhaba diyen bebekleri Ömer Yusuf'u ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, ''İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir ve Eşi Nurhan Hanım’ın Dünayalar tatlısı bebekleri Ömer hayata merhaba dedi…Minik Ömer’in ablaları Ece ve Bilge’nin yaşadığı mutluluğa şahit olmak güzeldi…‘Minik Ömer’in hatırası olarak bu fotoğrafı da anılarımıza kattık…'' ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Dörtdivan İlçe Başkanı Sedat Özdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir'e teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1