Muhtar’dan anlamlı proje

Gerede’nin Bahçedere Köyü Muhtarı Fevzi Karaman, köyde ikamet eden vatandaşlar için her haneye 5 adet yumurta tavuğu projesi başlattı. 

09 Mart 2022 14:14
Muhtar’dan anlamlı proje

banner63

Gerede’nin Bahçedere Köyü Muhtarı Fevzi Karaman, köyde ikamet eden vatandaşlar için her haneye 5 adet yumurta tavuğu projesi başlattı.

Bahçedere Köyü Muhtarı Fevzi Karaman, mikro düzeyde bir kalkınma projesi örneği sergileyerek köyde ikamet eden vatandaşlara hitaben her haneye 5 adet yumurta tavuğu vereceğini açıkladı.

“Söz verdiğimiz gibi her haneye üretime destek, hane halkına destek olmak ve organik üretimi desteklemek amacı ile köyde ikamet şartı ile 5 adet yumurta tavuğu vereceğiz.” diyen Muhtar Fevzi Karaman, “Sizlerden ricam alacağınız tavukların köy içerisinde bırakılması.” dedi.

Aksi durumda köylülerin sonraki desteklerden yararlanamayacaklarını vurgulayan Fevzi Karaman, “Amacımız köyde yaşayan insanlarımız için yumurta tavuğu projemizi büyüterek ülle ekonomisine kazandırmaktır. Muhtarlık olarak bu üretim kolunda ilk anaçları köylü vatandaşlarımızla buluşturmak bizlerin borcudur. İnşallah bu projemiz çevre köylerimiz için güzel örnek olacak ve ülkemiz kazanacaktır.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1