Bolu’ya korku saldı

FETÖ ile mücadelenin Bolu’daki sembol ismi Gazeteci - Yazar İmdat Aslan, paylaşımlarıyla Bolu’da hakkında iddialarda bulunduğu isimlere korku saldı. 

27 Ocak 2022 14:26
Bolu’ya korku saldı

banner63

FETÖ ile mücadelenin Bolu’daki sembol ismi Gazeteci - Yazar İmdat Aslan, paylaşımlarıyla Bolu’da hakkında iddialarda bulunduğu isimlere korku saldı.

15 Temmuz İhaneti’nden çok önce FETÖ ile mücadele başlatan ve bu mücadelede FETÖ’nün ve Bolu’daki tanınmış isimlerden oluşan şakirtlerinin hedefi haline gelen Gazeteci - Yazar İmdat Aslan, paylaşımlarında çok önemli iddialarda bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde Abdullah Onur’un FETÖ itirafçısı olarak 3 yıl 9 aylık cezasının onanmasının ardından İmdat Aslan taarruza geçti. FETÖ’nün Bolu’daki destekçilerinin kendisi hakkında açtıkları kumpas davalarından da beraat eden İmdat Aslan sosyal medya hesabından adeta korku salmaya başladı.

”İtiraflarının gereği neden yapılmıyor?”

Abdullah Onur’un hakkındaki mahkeme kararıyla FETÖ’cülüğünün tescillendiğine dikkat çeken Aslan, Onur’un yaptığı itiraflarından dolayı cezasının indirildiğini, itiraflarının kabul gördüğünü belirterek, “İtiraflarının gereği neden yapılmıyor, hiç mi isim vermedi?” diye sordu.

Tanınmış isimler hakkında önemli iddialarda bulundu

Bolu’da geçtiğimiz dönemlerde ve şu an siyaset yapan, önemli görevlerde bulunan isimler hakkında da çarpıcı iddialarda bulunan İmdat Aslan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a seslenerek, Abdullah Onur ve Avukatı Sinan Barut’un Bolu Belediyespor ile bağlarının neden hala devam ettiğini sordu. Aslan, hala AK Parti Bolu İl Yönetimi’nde aktif görevde bulunan Avukat Fikret Çıracı hakkında da iddialarda bulunarak FETÖ ile mücadelenin gereği gibi yapılmadığını vurguladı.

Milletvekili Arzu Aydın’a FETÖ’cülerle villa anlaşması sorusu

İmdat Aslan’ın iddialarından AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın da nasibini aldı. Daha önce Bolu Bilge Haber tarafından da gündeme getirilen “Arzu Aydın’ın Çakmaklar’da villa yaptırmak için FETÖ’den cezası onanan Abdullah Onur ile sözleşme yaptığı” İddialarını bu defa İmdat Aslan gündeme taşıdı. Arzu Aydın, Bolu Bilge Haber’in iddialarına cevap verememişti.

Bolu basını haber yapamadı

Gazeteci Aslan, kendisi hakkındaki kumpas davalarını haber yapan Bolu basınının, beraat ettiği mahkeme kararlarını ve Abdullah Onur’un FETÖ’den 3 yıl 9 ay ceza almasını haber yapamadığını belirterek Bolu’da basının içime düştüğü acizliğe dikkat çekti. İmdat Aslan'ın hakkında iddialarda bulunduğu isimlerden henüz herhangi bir cevap gelmedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1