Tanju Özcan’a uyarı cezası

Cumhuriyet Halk Partisi YDK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için oy çokluğuyla uyarı cezası verdi. 

04 Ocak 2022 04:11
Tanju Özcan’a uyarı cezası

banner63

Cumhuriyet Halk Partisi YDK, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için oy çokluğuyla uyarı cezası verdi.

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), 3 Ocak Pazartesi (bugün) saat 11.00’de toplandı. Bir önceki toplantısında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında dosyada eksiklikler tespit eden YDK, kararını yeni yıla ertelemişti.

Bolu Belediye Başkanı Özcan, konuk olduğu programda, tüp bebek konusunda kendisinden yardım isteyen bir kadın ile yaşadığı diyaloğu anlatmasının ardından disipline sevk edilmişti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sözleri için “gaf” deyip ve özür dilediğini hatırlatmış, “Sosyal medya programdan bana yakışmayan gaf yaptım özür diledim zaten. Ama beni burya getiren sürecin gaf almadığını biliyonum. Sığınmacılarla ilgili çıkışlarım 15 Temmuz’un asıl mimarinin ABD olduğunu söyledim bu rahatsızlık yarattı. Linçk kampanyası oldu” demişti.

KARAR VERİLECEĞİNİ YANDAŞ BASINDAN ÖĞRENDİM

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Düzce CHP İl Başkanılığı'na yaptığı ziyarette CHP Yüksek Disiplin Kurulu kararı öncesi, "bugün karar verileceğini TRT'den öğreniyorum. Yandaş basından öğreniyorum. Bana resmi olarak bir şey tebliğ edilmiş değil. Duruşma tarihi bana tebliğ edilmeden yandaş basından duydum. Bugün bir karar verilecekse doğmamış çocuğa don biçilmez. O kararı verildikten sonra yorumlarız" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1