Çavuşlar İlkokulu’nda akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı

Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu’nda akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı. 

03 Ocak 2022 12:00
Çavuşlar İlkokulu’nda akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı

banner63

Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu’nda akıl ve zeka oyunları sınıfı açıldı.

Açılışa Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa, Belediye Başkanı Hamza Efe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Dörtdivan Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, “İlçemiz ve okulumuz öğrencilerinin gelişimine ve eğitimine katkı sağlayacak Sınıfımızın açılmasında   maddi ve manevi desteklerinden ve emeklerinden dolayı
başta Sayın Kaymakamımız Mustafa Batuhan Alpboğa, Belediye Başkanımız Hamza Efe, Okul Müdürümüz Erol Yücel, öğretmenlerimiz Ahmet UYsal, Mürşide Çetinkaya, Ezgi Gören Özdemir, Tuba Semercioğlu  ve personellerimiz Şerife Altunay, Hakverdi Serin’e şahsım ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. İlçemiz ve okulumuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1