Uğur Akbay, “Günah keçisi aramayın beceriksizliğinizi perdelemeye çalışmayın“

Bolu Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay, Bolu Belediyesi’nde kritik birimlerde görev yapan müdürlerin birbiri ardına gelen görevden alınma haberlerine tepki gösterdi. Akbay “Belediyeyi yönetemeyenler, suçu kendilerinde arayacaklarına günah keçileri aramakta, kendi beceriksizliklerini perdelemeye çalışmaktadırlar.”dedi 

19 Aralık 2021 11:36
Uğur Akbay, “Günah keçisi aramayın beceriksizliğinizi perdelemeye çalışmayın“

banner63

Bolu Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay, Bolu Belediyesi’nde kritik birimlerde görev yapan müdürlerin birbiri ardına gelen görevden alınma haberlerine tepki gösterdi. Akbay  “Belediyeyi yönetemeyenler, suçu kendilerinde arayacaklarına günah keçileri aramakta, kendi beceriksizliklerini perdelemeye çalışmaktadırlar.”dedi. 

Bolu Belediyesi’nde görev yapan birçok müdür ve yetkili pozisyonda kişilerin görevden alınması ve son olarak imar ve itfaiye müdürünün de görevden el çektirilmesinin ardından, Bolu Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkan Vekili Uğur Akbay yaptığı açıklamayla görevden alınmalara tepki çgösterdi. Akbay, Bolu Belediyesinde geçen 3 yıllık sürede Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın takımını bir türlü kuramadığını söyledi. Akbay ortaya çıkan yönetim zafiyetinin Bolu’ya ve Bolu halkına zarar verdiğini ifade etti. Akbay ayrıca haksızlığa uğrayarak işten çıkartılan belediye çalışanlarının sonuna kadar yanında olduklarını sözlerine ekledi.

OLAN BOLU’NUN KAZANIMLARINA, PARASINA VE GEÇEN SÜRESİNE OLMUŞTUR

Akbay yaşanan gelişmeleri şu değerlendirmeleri yaptı: “Belediyede 3 senede haksızlığa uğrayan onlarca kişi var. Belediye yönetimi başta malum kişi başta olmak üzere maalesef gayri hukuki ve mantık dışı bir yaklaşımla belediyeyi idare etmek istemektedir. Buradan hatırlatmak ve duyurmak istiyorum tüm haksızlığa uğrayan, hakkı gasp edilen, hakları elinden alınan, tüm belediye çalışanlarının, işçilerimizin, memurlarımızın ve müdürlerimizin arkasındayız, yanındayız. Belediyeyi yönetemeyenler, suçu kendilerinde arayacaklarına günah keçileri aramakta, kendi beceriksizliklerini perdelemeye çalışmaktadır. Geçirdikleri 3 yıllık süreyi ekipsizlik içinde, aciziyet içinde, sağa sola saldırarak, Bolu’nun sorunlarından uzak suni gündem yaratma çabalarıyla boşa geçirdiler. Malum şahıs ve ekibi Bolu halkına ait olan ve uzun sürede elde edilen kazanımları malesef tabiri caizse gümrükten mal kaçırırcasına hızla elden çııkarmaktadır . Korkunç bir savurganlık anlayışıyla 1 Milyar 500 Milyon TL harcayarak arkasında kocaman bir hiç bırakmıştır. Yaptıkları bütün bu yanlışların üzerinde birde astığım astık kestiğim kestik bir tutumla görevden almalar başlamıştır. Bolu halkı yaşanılanları görmektedir. Mızrak çuvala sığmaz olmuştur. Olan Bolu’nun kazanımlarına, parasına ve geçen süresine olmuştur. Biz AK Parti belediye meclis üyeleri olarak doğruları söylemeye ve üzerimize düşen vazifeyi sonuna kadar yapmaya devam edeceğiz. Bolu halkı bu konuda müsterih olsun, elbet bu yapılanların hesabı sorulacaktır.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1