Akif Allar, “Gerede’ye nasıl saygı duyulur herkese göstereceğiz”

Gerede 1970 FK Başkanı Akif Allar, Yeniçağa mağlubiyetinin ardından oldukça sert bir açıklama yayınladı 

12 Aralık 2021 20:59
Akif Allar, “Gerede’ye nasıl saygı duyulur herkese göstereceğiz”

banner63

Gerede 1970 FK Başkanı Akif Allar, Yeniçağa mağlubiyetinin ardından oldukça sert bir açıklama yayınladı. 

Gerede 1979 FK Başkanı Akif Allar yaptığı açıklamada, “Her şerde bir hayır vardır. Öncelikle bugün kü aldığımız mağlubiyet için bütün Geredemizden, taraftarımızdan, Kaymakamımızdan, verdiği her türlü imkanlarından dolayı Belediye Başkanımızdan, STK’larımızdan, iş adamlarımızdan, yaşlısından gencine, kadınından erkeğine hepinizden bu mahcubiyet için özür dilerim.” dedi.

”Geredemiz hak ettiği yere gelecek”

“Süslü püslü sözlere gerek yok bizler ligin başından bu zamana hatalar yaptığımızın farkındayız bedelide ağır oldu” diyen Akif Allar, “artık hata yapma lüksümüz yok ilk yarıya 2 haftamız kaldı, gerekirse takımı komple yeniden kuracağız Geredemizi hak ettiği yere getirip saygı duyulması gerektiğini herkese göstereceğiz.” ifadelerini kullandı.

“Gerede’ye nasıl saygı duyulur herkese göstereceğiz”

Bugün gördüğükleri muameleyi de asla unutmayacaklerını belirten Allar, “şanlı şerefli Geredespor’u bu sene olmazsa seneye, ölmez sağ kalırsak 3. Lige hep birlikte çıkaracağız inşallah. Hakkını helal et Gerede! Yeniden dirilip Gerede’ye nasıl saygı duyulur herkese göstereceğiz.” diye konuştu.

“Dişe diş kana kan bir takım kuracağız”

“Yılmak yok yorulmak yok. 2. Yarı gerekirse dişe diş kana kan nasıl bir takım kuracağız.” şeklinde konuşmasına devam eden Allar, “herkes beklesin görsün ferah olun. Varsın paramız gitsin, her şeyimiz gitsin ama Geredemizin şerefi saygınlığı gitmesin, yeniden dirilip yeniden şahlanacağız. Yeri zamanı geldiğinde herkese hak ettiği mükafatı da hak ettiği muameleyi de göstereceğiz. Bekleyip hep birlikte görelim. Hatalarımızla, eksiklerimizle artık elimizi taşın altına değil gövdemizi koymak vaktidir. Kalın sağlıcakla.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner1